2013/11/10

small pleasures...

If I do not have the flu, so I have to at least scald my hand, so last week I formed only small things, small beautiful worlds, dear friends, mysterious corners, treasures...
...
I still have some more here, lying on my table, I am still looking at them, touching, and thinking about new forms of hanging, about to create an unique world for each of them.













3 komentáře:

  1. Dobry den,náhodou jsem narazila na vás web a moc se mi libí vaše šperky,není mozne je koupit nekde v CR?Moc se mi libí ty detske tlapicky,ale líbily by se mi "dvojcatkove":)
    Preju hezky den,
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jitko,
      v Čechách právě jsem, prodávám tu přes Fler pod Mihulli, nebo pak v pár kamenných obchodech - v Praze v Juliusfashionshop, Zahrada na niti... V Brně v galerii Skřivan. V tuto chvili je několik kamínků se stopami na Fleru, dvojčecí jsem zatím nevyráběla, lze se domluvit ve zprávách na Fleru, nebo tu přes email.
      Krásné dny, Michaela.

      Vymazat
  2. Moc diky za odpověď,na Fler jsem koukala a vybrala bych si,ale přece jen kdyby mohly byt ty dvojcatkove,byla by to bomba:)Manžel mi koukl pres rameno a pry by taky nutne jeden potreboval:)Líbil by se nám odstin zhruba 8 nebo 15. Muj mail je jitkavalentova@gmail.com.Krasny den,Jitka

    OdpovědětVymazat