2013/04/06

products


salt and pepper shakers - slánky a pepřenky

 After a long rolling idea in mind, I finally began to work and after much effort, and a new naturally beautiful and functional decoration for your kitchen is ready for Your lovely home.

I have worked on the design with world's best designer of all times - nature. Finally, I love how it went and for the pleasant cooperation can only thank. I hope you enjoy too ....

Salt and pepper shakers are made from completely natural beach pebbles from Sicily - the light one is marble. Surface and shape is not transformed, only slightly polishing to stand out even more beautiful drawing in stone. But from the bottom of the stones are carved in depth and is maintained sufficiently strong bowl. Hole filling is narrower than the actual space inside, to create enough space for salt and pepper, concludes with a cork stopper and the side is still a small channel drilled for easy removal of plugs. Openings for salting are two or three for salt.

Lovely natural design for Your lovely home, beach house, zen design and feng shui inspiration, white and black, jing and jang.....hope You will like it like I do....

...

Krásně čistě přírodní doladění Vaší kuchyně.

Na designu jsem spolupracovala s nejlepším světovým návrhářem všech dob- přírodou. Ona si do toho nedala moc mluvit a já jsem ji ráda vyhověla v přání, aby zůstal co nejvíce zachován její původní záměr. Nakonec jsem moc ráda, jak to dopadlo a za příjemnou spolupráci mohu jen děkovat.
Doufám, že potěší i Vaše očka....

Slánka a pepřenka jsou vyrobeny ze zcela přírodních plážových oblázků - ten světlý je mramor. Povrch a tvar není nijak přetvářen, pouze lehce přeleštěn, aby ještě více vynikla krásná kresba kamene. Zato ze spodní strany jsou kameny prakticky vydlabány do hloubky a zachována je dostatečně silná schránka. Otvor pro naplnění je užší než samotný prostor uvnitř, aby vznikl dostatek místa pro sůl a pepř, uzavírá se korkovou zátkou a po straně jsou ještě vyhloubeny malé žlábky pro snadnější vyjmutí zátky. Otvory pro dosolení a dopepření jsou dva či tři u soli.




planters - květináčky



 Home decor, decoration, zen garden for Your lovely home. As a relax for Your eyes, as a decor for Your home.

Lovely flowerpot is made of a beach stone, pebble from the beach of sunny Sicily. Original design of Michaela Karova - mihulli. Hand made engraved planter is perfect present for Your friends, family or just for You to make You happy and feel the zen inspiration.

If you are not sure about the dimensions or if You do not like It, You can just contact me and I will be really glad to help You with Your selection or i can make some special for You, I can engraved Your name in It or any drawings.

 ...

Drobný květináček pro potěchu Vašeho oka, zen zahrádku, pěstění v malém, pěstění drobotin a Vašeho domečku....

Krásně se na něho kouká, příjemný na dotek, má nyní nejoblíbenější věcička, kam se člověk zakouká, když vlastně nekouká na nic=)

Vhodné na drobné kvítky, kaktusy, sukulenty....
Můžete jej umístit na okno, balkónek, kdejakou poličku či jen tak na zem třeba s několika dalšími Vašimi památečnými kameny z cest...

Jako dárek Vašim blízkým a přátelům i pro radost Vaši....zahradničení uklidňuje, tříbí smysly a navozuje dobrou náladu a to i v malých rozměrech i u nepříliš zkušených pěstitelů.


vases - vázičky


 Hand engraved sea stone from Sicily. Unique authors design, each is original and only one on the world.

Lovely decor for Your home, nice in a pair or more=)

Wall decor, vase for dry flowers, beach house decor, nature style.

Enjoy and love...

...


Drobný oblázek, drobná radost, malé zpestření, malé zdobení, ladění....

Malá vázička pro zavěšení na stěnu je vyrobena z plážového oblázku z ostrova Sicílie. na zadní straně je vybroušena jamka na hřebíček a z vrchu hlubší jamka na květinu, hloubka je zhruba 2, 5 - 3 cm, je určena pro suché květy, ale může se použít i s kapkou vody.

Pro zdobení vašeho bytu, pro radost z květů...


tea light - svícínky


Feng shui home decor, zen style hand engraved beach stone candle holder.

Candlestick for pleasure and decoration of your flat. Pebble is from beach of beautiful Sicily, the sea polished and shipped it up to me and my then manually refined to accommodate tea lights.

Beautifully complement for both modern and romantic apartments and will bring happy memories of the sea ...

candle in beach pebble for moments of comfort and relaxation.

... for your free evenings, to sit with a cup of tea, chat with your friends, to relax the eyes, to make your time for relaxation and good mood. 
...

...svíčka v oblázku z pláže pro chvíle pohody a odpočinku.

...pro Vaše volné večery, pro posezení s šálkem čaje, povídání s přáteli, pro odpočinek očím, pro zpříjemnění okamžiku, pro uvolnění a dobrou náladu.

...jamka je tak akorát na každou čajovou svíčku




summer games ...

beach, park summer seizure ...

for players for fun, for a long time and little moments ...

for chess, for lady, for Tic Tac Toe ...



Set "in check" consists of a cotton bag with long handle in natural beige color with original printed board and sixteen black and white beach pebbles, of which eight are always plough with symbols of chess pieces, eight are left just as it is adjusted by the sea.

The bag will become a great summer companion, wherever you go, do not worry, it's not as heavy as it might seem.

...

letní hrátky...
plážové, parkové letní zabavení...
pro hráče, pro radost, pro zábavu, pro chvíle dlouhé i drobné chvilky...
pro šachy, pro dámu, pro piškvorky...

Sada v šachu se skládá z bavlněné tašky s dlouhým uchem v přírodním béžovém odstínu s originálním potiskem šachovnice a šestnácti černých a bílých plážových kamínků, z nichž osm je vždy poryto symbolem šachových figurek, dalších osm je necháno jen tak, jak je upravilo moře.
Taška se Vám stane skvělým letním společníkem, kamkoli se vydáte, nebojte se, není to až tak těžké, jak by se mohlo zdát.








secret bowl - schránka


small secret bowl necklace - hand engraved sea pebble pendant - box for Your treasuries

Hand made original design unigue necklace, made by Michaela Karova. Hand engraved sea pebble necklace, made with profesionality and original authors design. 

Small pebble from the sea of Sicily is engraved inside, so can be use for You small secrets and treasuries. The hole is closed with a cork lid, with small grooves on both sides for easy remove. The necklace is hang on black leather strap and a stainless steel ring.

All made as a unique necklace - only one like this.

...

Škapulíř, schránka na tajné poklady, drobné cinkátko...
Tajemství ukrytá v kamínku, zůstanou navěky...
Drobný mořský valounek se schránkou na malé poklady.
Oblázek je ze břehů Sicilských, uvnitř vybroušen - dutý, ale s pevnou schránkou, opatřen korkovou zátkou a dvěma dolíky po stranách otvoru pro snadné vyjmutí zátky. Uvnitř skrývá poklady a při nošení tajemně cinká. Zavěšen na pevném očku z chirurgické oceli a černém koženém řemínku - lze vyměnit za řetízek, či voskovanou šňůrku v různých barvách. Lze zavěsit i bez očka.





friends - přátelé


 Your personal piece of jewelry, your precious friend ... "Please take it personally."

Each stone has a story, each person has his own fate, every story has a beginning, each person somehow came into the world.

My next series of engravings in beach stones from sunny Sicily wants you to recall memories and your personal situation, please fill in the story alone, I had something, although I guess, but the jewelry should be as personal as possible for you ...

I hope to become your jewelry loyal friend, though for these is not so much about decorating, but also about you and your feeling.

Beach stone was carefully chosen from many others, hand-machined plastic deeper engraving and polishing in places, but still bears traces of manual work. The face that bears do not belong to anyone, and maybe someone will still remind you. Please keep him happy

...


Malý přítel pro radost a pro povídání.....tiše naslouchá a chápe a rozumí.....je oddaný, zasněný a nesmělý....

Pro radost a pro každý den, na hlazení, hraní, převalování v dlaních....

Tvářička v mořském oblázku ukrytá, na jemném řetízku. S láskou vybraná z mnohých kamínků, ručně rytá, hlazená, místy lehce přeleštěná.


bowls - mističky


 ... for your small pleasures, treasures, secrets, desires, memories, gifts, and perhaps for that rare treasure with the question, to which correspond is yes, yes, yes, yes ....

small jar ... of beach marble pebbles, smoothed into beautiful shapes with the sea,engraved and decorated with fine engraving of flower...

Stones are shaped by nature. Bowl is deeper for a few small treasures and beauty...

... very nice is just enjoy, play with them and pass over them with your fingertips ....

...

Maličká milá mistička na drobné radosti, poklady, rozkutálenosti...

Jako krásný dárek pro kohokoli, pro radost Vám....

Ráda je používám na své rozpracovanosti....

Mistička je ručně broušena z plážového oblázku krémového mramoru, uvnitř hlazena a doplněna drobnou rytinkou.



 few more - další




unique jewelry - kousky jediné

rings - prstýnky

knobs - knoflíky


shades - odstíny


feathers - pírka

hands - dlaně

earrings - náušnice

 small - drobnosti

for the wall - na stěnu

salt and pepper shakers with personality=)

work in progress - připravuje se...





1 komentář: